Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Draperije od satena

Draperije od satena su dekorativni elementi koje krase Vašu sobu i koji se mogu uklopiti u bilo koji stil ili zamisao kada govorimo opremanju prozora. Reč je o viskoznom satenu koji je visokog kvaliteta, gustine ali u isto vreme veoma elegantan i jednostavan. Draperije od satena su zapravo dostupne u velikom broju različitih boja i dezena koji mogu veoma elegantno ukrasiti izgled bilo koje prostorije. Osim što su estetski jako privlačne ove draperije su takođe veoma praktične i lako se održavaju.

Zahvaljujući kvalitenog satenskom materijalu, kod njih nema potrebe za peglanjem nakon pranja. Dovoljno je da ih samo dobro protresite, zakačite da se osuše i već su spremne za novu upotrebu. Ovo je zapravo veoma dobra i korisna stvar za sve kupce koji ne žele da previše svog vremena troše na ponovna peglanja nakon pranja. Isto tako kod ovih materijala je poznato da imaju blagi sjaj koji se javlja zbog posebnog načina same izrade. Konac koji se koristi za proizvodnju je presvučen sjajnim nitima i to je ono što zapravo pruža jedan jedinstven i luksuzan izgled kod ovih vrsta draperija.

DRAPERIJE OD SATENA ZA SVE VRSTE PROZORA

Iako postoji veliki broj različitih prozora bitno je napomenuti da se kod nas svi modeli draperija šiju po tačnim merama. To znači da možete veoma jednostavno uklopiti odabranu draperiju uz bilo koju površinu prozora. Ovi draperi se isto tako ubrajaju u ovu listu koja pruža mušterijama lep dekorativni dodatak na svim vrstama prozora. One svojom gustinom mogu da vas zaštite od sunčeve svetlosti u bilo kom trenutku. Iako se po svojoj strukturi ne ubrajaju u teške materijale za zaštitu, one pružaju sasvim zadovoljavajući efekat tokom sunčanog intevala.

Draperije od satena isto tako mogu da pruže privatnost što je više od dekorativnog rešenja. Možete biti sigurni da neće moći niko da vas gleda od komšija ili prolaznika kroz vaše prozore. Ova vrsta draperija ne mora biti gusto nabrana da bi se dobio efekat intime u vašoj prostoriji. Vaoma je korisno napomenuti da se draperije od satena veoma često mogu uklopiti uz zavese sa prugama.

Cena draperije od satena: 1.800,00 rsd do 3.900,oo rsd po metru dužine. 

IZRADA I PO NARUDŽBINI

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA I STAVLJANJA TRAKA ZA NABIRANJE