Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Zavese od organdina

Zavese od organdina su najtanje i najprovidnije zavese koje posedujemo u našoj ponudi. Tačnije rečeno nivo prozirnosti kod njih je veoma veliki i one služe kao lepa dekorativna rešenja na vašim stambenim ili poslovnim prozorima. Reč je o zavesama koje poseduju visoki sjaj po kome su zavese od organdina i poznate.

Boje kod ove vrste zavesa dozvoljavaju velike prelaze i prelivanja što im daje dodatnu čar pri dnevnoj svetlosti. Često mogu biti protkane malo debljim šavom konca kako bi zavesa bila teža i imala elegantniji i lepši pad. Ovo nam govori da je reč veoma zahvalnom materijalu koji može biti jednostavan za sve vrste prostorija.

Radi se o delikatnoj vrsti poliamid materijala koji poseduje malu gramažu i zato se svrstava pod kategorijom lakih zavesa. Materijal je lagan za održavanje i ne gubi boju dugi vremenski period. Odličan izbor za svaku prostoriju koju želite da promenite na jednostavan i jeftin način.

Zavese od organdina se mogu pronaći u svim osnovnim bojama i dezenima koji su veoma popularni dugi niz godina. Prilikom opremanja većih prostorija ove zavese se isto tako koriste i za ukrašavanje drugih dekorativnih proizvoda, osim samih prozora.

ZAVESE OD ORGANDINA SU DOSTUPNE U RAZLIČITIM DEZENIMA

Iako su manje gramaže po svojoj strukturi, ovi modeli zavesa su veoma raznovrsni i prilagodivi prilikom svih vrsta opremanja. Različito tkanje prilikom izrade zapravo čini da ova vrsta zavesa promeni svoju strukturu površine veoma jednostavno. Iz tog razloga se ove zavese svrstavaju kao lake zavese koje su veoma transparentne u bilo kojoj boji.

Dekorativni momenat je veoma popularan kod ovih dezena zavesa. Iako su svojim tkanjem veoma tanke, one su veoma popularne kada treba da se uklope uz draperije od tafta. Zbog svog visokog sjaja, ovi modeli materijala prave odličan spoj prilikom opremanja svih vrsti stambenih ili poslovnih enterijera.

Cena zavese od organdina: od 1.100,00 rsd.. do 1.800,00 rsd. po metru širine.      

IZRADA PO TAČNIM DIMENZIJAMA

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA