Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Zavese od pamuka

Zavese od pamuka predstavljaju jedan od elemenata za dekoraciju prostora u kome živite ili radite. One kao dekorativni deo u sebi sadrže veliku dozu inovativnosti i maštovitosti.

Zavese služe da osveže i ulepšaju svaki zatvoren prostor i prozore na kojima se nalaze. Šiju se po tačnoj meri ili po Vašim željama i idejama koje vama odgovaraju. Uz njih je moguće uklopiti sve što biste želili i zamislili od ostalog nameštaja ili dekorativnih detalja u prostoriji.

Često su usklađene sa ostatkom dekorativnih elemenata u prostoriji ali zapravo i ne moraju biti. To je zapravo prava čar jer se zavese od pamuka mogu veoma jednostavno i luksuzno uklopiti sa svakim strarinskim ili modernim enterijerom.

Pamučne zavese su često najbolji izbor zato što je reč o materijalu koji je jako prilagodljiv. Kao materijal zavese od pamuka su veoma zahvalane, jer trpe temperaturne promene, prašinu ili vlagu. One se veoma jednostavno održavaju i peru i to se podjenako odnosi na svaki model ovih zavesa ili draperija.

Ono što je najbitnije jeste to da je naše preduzeće na raspolaganju Vama i Vašim željama, koje su vezane za ovaj dekorativni proizvod. Od tačnih dimenzija do materijala, šara, motiva, boja, u našem svetu svaka Vaša ideja i zamisao je ostvariva. Ako želite da pogledate još neki model elegantnih zavesa za vaš prostor, pogledajte naše zavese od markizeta.

ZAVESE OD PAMUKA ŠIJEMO PO TAČNIM MERAMA

Naše preduzeće isključivo šije zavese po tačnim merama koje Vama odgovaraju. U našoj ponudi posedujemo veliki izbor dezena, modela ali i boja koje se mogu uklopiti uz svaki enterijer. Bitno je napomuti da ovu vrstu zavesa posedujemo u različitim visinama i zbog toga ih možemo jednostavno uklopiti u svim dimenzijama.

Na vama je da odaberete najbolji model koji vam se dopada i da ostalo prepustite našim iskusnim dizajnerima.

Cena zavese od pamuka: od 2.800,00 rsd. do 4.400,00 rsd. po metru širine.

IZRADA I PO NARUDŽBINI

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA I STAVLJANJA TRAKA ZA NABIRANJE