Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Luksuzne draperije

Kao dodatak, već postojećem asortimanu draperija, D-art Collection je počeo sa realizacijom noviteta. Počeli smo sa prodajom luksuznih draperija, koje će Vam biti dostupne na našem sajtu i u našem prodajnom objektu. Odlučili smo se za luksuzne draperije, kao unapređenu varijantu, za sve sladokusce.

Ovaj model draperija je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji u potpunosti opravdavaju svoju dugovečnost i namenu. U pitanju su najkvalitetniji pliš, mešavina viskoze i pamuka, saten, svila, čist pamuk i somot. Lux draperije su dostupne kako u jednobojnim varijantama svih materijala, tako i sa najrazličitijim dezenima i šarama. Kada je reč o jednobojnim modelima, radili smo na tome da to budu pune, postojane i kvalitetne boje, od klasične crne i bele, pa do paleta zemljanih tonova, veselih i pastelnih boja.

Šare na luksuznim draperijama su izrađene od kvalitetnog svilenog konca, na nekim modelima su urađene i u reljefnom stilu. Savršeno se uklapaju i u materijale, od kojih izrađujemo ove modele draperija. Cene se kreću od 19 do 45 evra, po metru. Usluga stavljanja traka za nabiranje je besplatna. D-art Collection Vam sa zadovoljstvom preporučuje luksuzne draperije, koje će se savršeno uklopiti u svaki enterijer.

Cena zavese: od 2.300,00 - 5.400,00 din. (po metru širine).

ŠIVENJE SE NAPLAĆUJE

IZRADA I PO NARUDŽBINI