Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Rustične zavese

Rustične zavese spadaju u grupu unikatnih modela zavesa koje uvek izgledaju otmeno i elegantno. Ove zavese oplemenjuju prostor na jednostavan, praktičan i staromodan način. Odišu dahom starih vremena ali se ipak mogu uklopiti uz najnovije trendove prilikom opremanja enterijera.

Njihova struktura je potpuno drugačija od svih tipičnih modela zavesa i one se iz tog razloga izdvajaju na najbolji način. Postoji veliki izbor boja, dezana ili modela za rustične zavese koje se prave po tačnim merama koje odgovaraju vašem prostoru.

To su zavese koje daju šarm i duh određenoj prostoriji, podsećajući na detinjstvo, baku, deku, miris dunja ili ranog proleća. Prave se najviše od pamuka ili viskoze, što znači da se lako održavaju i veoma su prijatne na dodir. One zadržavaju svoj oblik, boju i prilagodive su promenama u vašem enterijeru.

Ono što je karakteristično za ove zavese je da su to obično dugačke zavese koje se vuku po podu. Svakoj prostoriji će dati duh prošlosti i privući će pažnju svake osobe koja ih može videti na prozorima. Ovi modeli zavesa se isto tako veoma često mogu ukrasiti i sa čipkom ili belim vezom i na taj način ćete dobiti jednu određenu dozu luksuza.

RUSTIČNE ZAVESE UNOSE TOPLINU U VAŠ DOM

Popularne prilikom elegantnih opremanja, rustične zavese se mogu pronaći u dosta različitih enterijera. Postoji veliki izbor modela i dezana ovih zavesa koji se mogu uklopiri uz bilo koju vrstu staromodnih enterijera. Veoma je bitno da napomenemo da prilikom kupovine ovih materijala treba obratiti pažnju na odabrani model i dezen materijala.

Ovakvi modeli se zapravo uklapaju uz draperije koje su isto tako elegantne i imaju u sebi određenu dozu prefinjenosti. Luksuzne draperije predstavlaju zapravo jedan odličan model materijala uz koji može napraviti prelepe kombinacije za vaš prostor. Budite sigurni da će rustične zavese stajati na prozorima kao jedan bitan detalj u vašem enterijeru.

Cena rustične zavese: od 2.400,00 rsd. do 6.400,00 rsd. po metru širine.

IZRADA I PO NARUDŽBINI

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA I STAVLJANJA TRAKA ZA NABIRANJE