Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Draperije od tafta

Draperije od tafta predstavalju jednostavno i elegantno rešene prilikom opremanja svake vrste enterija. Njihova struktura je u osnovi napravljena od poliamida koji u sebi sadrži određeni nivo sjaja. Iako su one po svojoj strukturi manje gramaže one su i zapravo proizvedene kao jednostavan model za ulepšavanje prozora. To ne znači da se one neće uklopiti u različte stilove vašeg enterijera. Draperije od tafta se zapravo veoma lepo uklapaju uz sve materijale zavesa koje imaju u sebi viši procenat sjajnog konca. Na taj način se dobija jedan sklad koji se može uklopiti sa različitim bojama u svakom prostoru.

Taft je poznat kao materijal koji se koristi i proizvodi već dugi niz godina u celom svetu. On je zapravo nastao među prvim modelima industrijskih draperija koje su se koristile prilikom opremanja svih vrsta enterijera. Posebna nota koja krasi ovaj materijal je zapravo sjaj koji je uvek prisutan bilo da je u pitanju dnevna ili veštačka svetlost. Zbog svoje origanlnosti, jednostavnosti ali i jedinstvenog uklapanja, draperije od tafta se i danas koriste prilikom ukrašavanja svih vrsta prozora.

Draperije od tafta su dostupne u različitim bojama

Ako želite da Vašu prostoriju učinite elegantnom i jednostavnom, pravi izbor za vaš enterijer su draperi od tafta. Ovaj materijal se može pronaći i u mešavini sa drugim materijalima kao što su saten ili viskoza. To je isto materijal koji može da bude raziličitih boja, dezena ali i gustina. Dostupni su različiti modeli boja koje se mogu uklopiti sa različitim komadima nameštaja, jastučnica ili boja zidova. Ovaj materijal može svojom paletom boja da osveži svaki enterijer i to na veoma zanimljiv način.

Bitno je napomenuti da draperije od tafta skoro i ne zahtevaju preveliku brigu što se tiče samog održavanja. Materijal sam po sebi je veoma gusto protkan veštačkim koncem i prašina generalno ostaje na samoj površini materijala. To svakako olakšava proces brisanja ili pranja u odnosu na druge modela draperija. Zbog svoje lagane strukture ne preporučujemo pranje na visokoj temperaturi kao i sa velikim brojem obrataja. Ovo zapravo znači da je ovaj materijal veoma zahvalan za održavanje i to svakako čini još jednu pozitivnu stvar za sve buduće kupce. Ukoliko tražite da okačite ovu vrstu draperija na pravi način, savetujemo Vas da pogledate naš veliki izbor za garnišne.

Cena draperije od tafta: od 1.200,00 rsd do 2.800,00 rsd. po metru dužine. 

IZRADA I PO NARUDŽBINI

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA I STAVLJANJA TRAKA ZA NABIRANJE