Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Nezapaljive zavese

Nezapaljive zavese su veoma važan detalj pri opremanju ugostiteljskih objekata. Imamo ih u svim poslovnim objektima, kao što su hoteli, restorani, kafići i druga mesta koja okupljaju veliki broj ljudi. One se izrađuju uz poseban sertifikat o nezapaljivosti, kako bi ispunile sve bezbednosne uslove koji se propisuju. Zbog toga je bitno pronaći i izabrati one zavese koje najviše odgovaraju određenoj prostoriji.

Nezapaljive zavese su zapravo zavese koje su napravljene od različitih modela materijala, a koje su prošle određeni hemijski proces prilikom izrade. Nakon hemijskog procesa one su postale samogasive i ne šire plamen. Dok gore, one se pretvaraju u vrstu takozvane ’’smole’’ i izgleda kao da se tope dok gore. Ne bacaju plamen sa strane i ne dozvoljavaju vatri dodatno širenje. Tkanina se prska u fabrici, tako da slojevi tačnosti ostaju na materijalu. Što se izgleda tiče, na ovim zavesama nema vizuelnih promena, jer je taj hemijski sloj ljudskom oku skoro pa nevidljiv. Kao što smo i na početku naveli, zavese ukrašavaju svaki objekat. Zato je vrlo važno da, posebno u onim objektima koji okupljaju veliki broj ljudi, zavese budu izrađene baš od ovih nezapaljivih materijala. Postavljanje ovih zavesa je korisno jer štiti od požara i može sprečiti veliku štetu.

U našim prodajnim objektima možete pronaći sve nezapaljive zavese i draperije. Nudimo vam širok asortiman raznih dezena, veličina i boja, a što je najvažnije, sve je vrhunskog kvaliteta. Šijemo ih i po narudžbini. Ukoliko želite da neki objekat, stambeni ili poslovni, opremite ovakvom vrstom zavesa, slobodno nam se obratite. Možete nas kontaktirati ili posetiti naše prodajne objekte i pogledati sve modele. U slučaju da se ne možete odlučiti, naš tim je uvek tu da vam pomogne i u razgovoru sa vama odluči šta je najbolje za vas i vaš prostor. Nezapaljive zavese će povećati vašu bezbednost, kao i bezbednost vašeg objekta gde budu boravili gosti.

Cena nezapaljivih zavesa: od 4.100,00 do 4.900,00 din. po metru širine (visina: 280 cm)

IZRADA PO TAČNIM DIMENZIJAMA

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA