Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Zavese od pliša

Zavese od pliša mogu biti različite strukture materijala i dostupne su u svim osnovnim bojama. Razlika između ovih modela zavesa je svakako u vrsti pliša ali i gramaži materijala. Pliš kao materijal se svrstava u kategoriju težih zavesa koje su veoma popularne za zamračivanje prostorija ali i pružanju odrađene doze luksuza.

Zavese od pliša su dostupne u velikoj paleti boja i različitim nijansama koje se mogu uklopiti u svaku ideju i stil opremanja u vašem prostoru. Materijal je takav da predstavlja spoj poliester tkanine koja ne propušta svetlost i odličan je toplotni izolator. Ova vrsta zavesa se svrstava u dugovečne materijale koje zadržavaju svoju boju dugi vremenski period.

Zavese od pliša predstavlja modernu i lako uklopivu ideju za opremanje vaših prozora. Ovaj materijal je pravljen od sitnih vlakana i veoma je mekan na dodir. Pliš se smatra luksuznim materijalom koji se koristi u prostorijama koje trebaju da dobiju određen nivo stila i elegantnosti.

Proces njegove izrade je veoma složen i iz tog razloga se ove zavese smatraju veoma vrednim tekstilnim materijalom u svetu zavesa i draperija. Iako su veoma popularne prilikom opremanja one se mogu pronaći veoma često u stanovima, ugostiteljskim objektima, salama za zastanke ili pozorištima.

ZAVESE OD PLIŠA U SVIM BOJAMA

Ovaj model zavesa vam nudimo u svim osnovnih bojama. Budite sigurni da ćete moći da uklopite boje naših modela zavesa sa svim ostalim elementima u vašem enterijeru. Svetlije nijanse ovih zavesa se veoma lako uklapaju uz bilo koji vrstu prostora i otvaraju je. Tamnije nijanse ovih materijala će sigurno napraviti pravi akcenat na svim vašim prozorima.

Zbog velike težine ovih materijala pravi odličan pad i omogućava vašem prostoru da dobije jedan potpuno drugačiji izgled. Iako se ova vrsta zavesa može uklopiti uz veliki broj tekstilnih materijala, naš savet je da ih uvek možete uklopiti uz zavese od markizeta.

Cena zavese od pliša: od 3.900,00 rsd. do 4.800,00 rsd. po metru širine.

IZRADA I PO NARUDŽBINI

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA I STAVLJANJA TRAKA ZA NABIRANJE