Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Zavese od markizeta

Zavese od markizeta imaju visok nivo prozirnosti ali se veoma jednostavno mogu uklopiti uz sve vrste prostorija. One su lagane, lepršave i takne ali u isto vreme veoma prilagodive za svaku vrstu poslovnog ili stambenog enterijera.

Reč je o zavesama koje imaju elegantan pad i predstavljaju veoma popularan model zavesa u našoj ponudi. Zavese od markizeta je moguće izraditi u svim bojama i uskladiti motive po vašim željama. Kada govorimo o zavesama koje su napravljene od ovog materijala moramo napomenuti da je reč o posebnoj vrsti materijala koji je fine končane strukture.

Ovaj model zavesa je veoma popularan prilikom opremanja: stanova, kancelarija, hotela, hostela ili ugostiteljskih objekata. Ukoliko žellite zavese od markizeta gušćeg ili tanjeg konca, možete ih pronaći u našoj ponudi. Iako se vode pod istim imenom, postoje različite gramaže ovih materijala koje prave razliku u kvalitetu.

Strukturu ovih zavesa čine prozirna tanka vlakna koja se mogu proizvesti u gotovo svim osnovnim bojama. Ove zavese daju prostoru određenu svežinu i dozu elegancije, pogotovo kada je potrebno uklopiti ih uz bilo koju vrstu draperija. Njihova lepršavost i težina daju prostoriji šarm, lepotu i zanos koje će sigurno ulepšati vaš enterijer na najbolji način.

ZAVESE OD MARKIZETA ŠIJEMO PO TAČNIM MERAMA

Ovu vrstu zavesa šijemo isključivo po tačnim merama koje su vama potrebne. Zbog velike fabričke visine, možemo ih veoma jednostavno uklopiti uz sve visine prozora u vašem enterijeru. Bilo da je u pitanju salonski ili savremeni stambeni prostor, ovaj model zavese će se veoma jednostavno uklopiti na pravi način.

Obzirom da posedujemo veliki izbor materijala zavasa od markizeta, savetujemo Vas da pogledate sve naše modele u nekim od naših maloprodajnih objekata. Naš tim prodavaca i dezajnera će vam pomoći prilikom svih vrsta konsultacija i prilikom odabira pravog modele za sve prozore.

Ukoliko želite da uklopite lep model draperija uz ovu vrstu zavesa, pogledajte i naš veliki izbor dezena za blackout draperije.

Cena zavese od markizeta: od 1.600,00 rsd. do 1.900,00 rsd. po metru širine.    

IZRADA I PO NARUDŽBINI

BESPLATNA USLUGA ŠIVENJA I STAVLJANJA TRAKA ZA NABIRANJE