Skip to main content

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Besplatne konsultacije: 063 17 17 071

Rolo zavese

Rolo zavese predstavljaju jedan moderan i popularan trend pri opremanju firmi, kancelarija, hotela, restorana i stambenih objekata. Nudimo Vam rolo zavese u preko dvesta veoma kvalitetnih modela koje možete pronaći u našim prodajnim mestima u Beogradu. Rolo zavese se sastoje od metalnih mehanizama koji se kače na zid, plafon ili čak na Vašu stolariju. Materijal možete izabrati po vašem ukusu ili nam dopustiti da vam damo predloge za rolo ili zebra zavese. Svaki rolo sistem sadrži i lančič koji se može staviti na desnu ili levu stranu mehanizma. Na taj načim možete odrediti sa koje strane vam je lakše da sistem podižete ili spuštate po volji. Napominjemo da se svi sistemi izrađuju po tačnim merama koje Vi želite.

Rolo zavese su antialergijske i ne upijaju mirise

Rolo zavese su napravljene tako da neprijatni mirisi ne ulaze u teksturu materijala. Na taj način se olakšava održavanje ovih mehanizama. Osim što su antialergijske bitno je napomenuti da je održavanje ovih zavesa veoma jednostavno i lako. Dovoljno je da ih prebrišete vlažnom krpom i ostavite da se materijal osuši. Prašina se veoma lako briše i to možete uraditi sa običnom pamučnom krpom. Ukoliko se desi da se pojavi neka veća flake, savetujemo korišćenje čistača na paru.

Ove zavese su idealne za sve prostorije gde treba da se kontroliše količina svetlosti koja treba da prođe. Prostorija se može potpuno zamračiti ili možete pustiti svetlost da uđe kroz prozor uz rolo zavese. Uz veliki izbor dezana koji Vam nudimo, budite sigurni da ćete pronaći savršenu kombinaciju uz enterijer ili poslovni prostor. Uz ovaj mehanizam nudimo Vam i mogućnost ubacivanja motora za spuštanje i podizanje na daljinski upravljač. Dostupan je dvokanalni sistem za kombinaciju dva različita materijala ili zebra zavesa. Ukoliko vam se ne sviđa da gledate materijal, svaki sistem možete sakriti sa aluminijumskom maskom.

Cena po m2: od 3.300,00 do 5.400,00 din.

Modeli: Blackout, Zebra, Screen, Eco, Print, Kids, Polycotton, Jakard...

Dodatak: Elektro motor, hromirani lanac, dvojni sistem, bordure.

ALUMINIJUMSKI ROLO MEHANIZMI SA ILI BEZ MASKE

IZRADA PO TAČNIM DIMENZIJAMA